назад

Новоград-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги відзначає Першу річницю роботи!

01.01.2016 BD Nov-Vol centerЗа рік роботи до Центру за безоплатною правовою допомогою та юридичною консультацією звернулось майже 800 осіб, з яких майже 300-м призначено адвоката, за рахунок держави, для складання процесуальних документів чи представництва у судових і правоохоронних органах.

Незважаючи на те, що в Центрі працює тільки 8 працівників, крім м.Новоград-Волинський та району обслуговуються також Ємільчинський, Баранівський, Олевський та Червоноармійський (Пулинський) райони.

Значну роль працівники Центру відіграють у підвищенні правової освіти у громадян, особливо у населених пунктах віддалених від райцентрів. З цією метою постійно проводяться виїзні прийоми громадян, надається адресна правова допомога для осіб з обмеженими можливостями, проводяться правороз’яснювальні лекції серед населення, також налагоджена активна співпраця з громадськими організаціями та приватними особами, що займаються правовим та соціальним захистом населення, постійно проводиться робота щодо залучення до системи Безоплатної правової допомоги більшої кількості адвокатів.

Новоград-Волинський місцевий центр з надання БВПД, надає безоплатну правову допомогу в цивільних та адміністративних справах, а також потерпілим та свідкам в кримінальному процесі. До Центру можна звернутись за адресою: м.Новоград-Волинський, вул. Івана Франка 31а, тел. (041-41) 2-15-82, або за цілодобовим єдиним номером системи безоплатної правової допомоги в Україні 0 800 213 103.