назад

Правова допомога для внутрішньо переміщених осіб.

20139 1

      30 червня  2016 року на базі Глобинського центру соціальних служб для  сім’ї та молоді відбулась зустріч з громадянами, які вимушені залишити окуповані та небезпечні території. В рамках співпраці з громадською організацією “Небайдужі жінки Донбасу” участь у прийомі громадян взяла начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Світлана Терещенко.

         Актуальними питаннями, що сьогодні турбують внутрішньо переміщених осіб є питання їх працевлаштування,  захист житлових прав, компенсація втраченого майна вимушених переселенців, отримання пільг та соціальної допомоги багатодітним родинам та інш.

         Також відбулась зустріч з начальником Глобинського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Оленою Швець. Працівникам центру надано інформацію про систему безоплатної правової допомоги, діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД та обговорено шляхи подальшої співпраці, зокрема щодо підвищення рівня правової обізнаності населення, отримання  якісної правової допомоги мешканцями району.