назад

Фахівці Другого львівського місцевого центру стали учасниками воркшопу «Наш голос має мету»

2 Centr trening2Упродовж 7 – 8 лютого 2017 року відбувся воркшоп “Наш голос має силу”, який організувала ГО “Центр просвітництва та розвитку людини” у Львівській області у партнерстві з Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine.

У воркшопі взяли участь представники Другого львівського місцевого центру з надання БВПД – директор Уляна Стефак та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Христина Гаталяк; представники ГО «Промінь змін», представники Давидівської ОТГ, внутрішньо переміщені особи.

Спікери заходу: журналіст, співзасновник «Радіо Сковорода» та «The Ukrainians» Володимир Бєглов; журналістка ZAXID.NET, екологічна активістка та авторка гендерного сайту проти сексизму у ЗМІ «Повага» Мар’яна Вербовська; кандидат наук із соціальних комунікацій Ольга Лалак; керівник культурно-освітнього напрямку та локального фандрейзингу ГО “Центр просвітництва та розвитку людини” Олена Бортнічук.

Під час навчального заходу учасники працювали над такими питаннями:

– як розвинути власний медіа-проект ?
– як писати цікаві тексти : поради для блогерів;
– де шукати ресурси для просування свого контенту?
– чим зацікавити місцеві ЗМІ та як стати сервісним медіа?

2 Centr trening

Як відзначила Христина Гаталяк, тренінг «Наш голос має силу» – це, передусім, чудові емоції, надзвичайно харизматичні організаторки, нові знання про силу хештегу та ресурси для просування свого контенту.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у
Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).