назад

Фахівці Сумскього місцевого центру провели лекцію для студентів

150929 0129 вересня 2015 року у Сумському місцевому центрі безоплатної вторинної правової допомоги пpовели лекцію про систему безоплатної правової допомоги, для членів юридичної клініки Сумського національного аграрного університету. Така форма роботи зі студентами є традиційною для нашого центру, адже керівництво приділяє велику увагу співпраці з юридичними клініками. На початку заходу спеціаліст відділу організації з надання БВПД та роботи з адвокатами Ірина Карел ознайомила з основними положеннями ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», структурою місцевого центру та роз’яснила щодо первинної та вторинної правової допомоги.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Олександр Пономаренко привернув особливу увагу студентів, щодо прийому клієнтів, категорії громадян, які мають право звернутися за допомогою та особливість заповнення реєстраційних карток.

Під час лекції начальник відділу взаємодії з суб’єктами Наталія Шестерніна розповіла присутнім про цікаві історії клієнтів, співпрацю органів місцевого самоврядування, громадських організацій,співпрацю з юридичними клініками по наданню первинної правової допомоги.

Також, директор центру Валентина Трошечко запропонувала майбутнім юристам долучитися до консультації клієнтів та отримати певний досвід в юридичній практиці.

В цілому захід пройшов успішно, учасники лекції працювали в режимі питання-відповідь, студенти висловили вдячність за проявлену ініціативу директорові та працівникам центру.

150929 02