назад

Конотопський місцевий центр інформує населення про систему безоплатної вторинної правової допомоги

150929 11Протягом вересня працівники Конотопського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги організували акцію щодо інформування жителів міст Конотопа, Ромни, Буринь, Недригайлів, Липова Долина та відповідних районів про роботу місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Спеціалісти розповідали людям про послуги, які надає центр та адресу, куди громадяни можуть звернутися за кваліфікованою допомогою адвокатів.

Також до участі до участі у «вуличній» акції долучилися і працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Сумській області Валентина Волобуєва, Ольга коваленко та Анастасія Кравченко.

Під час акції розповсюджувалися тематичні флаєри (буклети), де розміщена уся необхідна для громадян інформація, працівники спілкувалися з громадянами, спрямовуючи їх за отриманням необхідної юридичної інформації до регіонального та місцевого центрів. На двох автобусах «Богдан», які курсують містом по найдовшому маршруту, розміщено інформаційно-рекламні матеріали про Конотопський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги з його адресою та телефонами.

Підсумком проведення заходів з інформування населення про роботу регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги був прямий ефір директора Конотопського місцевого центру Олександра Мухи та начальника відділу взаємодії Валентини Волік на Конотопській студії телебачення.