назад

Гола Пристань: книжки та подарункові набори з логотипом «БВПД» отримали сьогодні першачки

«День знань – особливе свято: завжди яскраве, емоційне та хвилююче, – наголошувала в.о. директора Голопристанського місцевого центру з надання БВПД Ірина Кеба, вітаючи першачків зі святом. – Саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень та самостійного життя». 

2 вересня працівники Голопристанського місцевого центру з надання БВПД Ірина Кеба та Інна Холодняк привітали учнів перших класів Голопристанської загальноосвітньої школи № 4, їх батьків та вчителів зі святом, побажавши успіхів у навчальному процесі, нових досягнень і приємних вражень.

Готуючись до свята, Ірина Кеба та Інна Холодняк не тільки підготували цікавий захід, але й розробили яскраву книжку «Конституція прав дитини», яку презентували дітям, вчителям та батькам.

Діти із задоволенням прийняли такий несподівано-корисний подарунок від фахівців системи БПД, запросивши наших колег на виховну годину, аби разом продовжити вивчення цікавих питань.

А щоб ще більше підняти настрій дітлахам, кожна дитина отримала від Голопристанського місцевого центру подарунковий набір з логотипом «БВПД» та контактами місцевого центру.