назад

Хустський місцевий центр налагоджує співпрацю з органами влади і місцевого самоврядування

hust mezgorie    Начальник відділу взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Хустського місцевого центру Віталія Молнар з метою налагодження партнерських стосунків провела ряд зустрічей із представниками органів влади та місцевого самоврядування. Зокрема, 18 серпня «інтегратор» з робочою поїздкою відвідала Міжгірський район, що підпадає під юрисдикцію Хустського місцевого центру.

    В ході зустрічі із виконуючим обов’язки голови РДА Василем Марковичем та головним спеціалістом районного управління юстиції Оксаною Кополовець Віталія Молнар розповіла про основні напрямки діяльності місцевого центру і наголосила на необхідності та важливості налагодження тісної співпраці із суб’єктами, що надають первинну правову допомогу. Як було зазначено, це дозволить здійснювати якісний правовий захист громадян. Завершилася зустріч підписанням Меморандуму про співпрацю.

    Про питання активізації роботи у сфері надання безоплатної правової роботи населенню йшлося також на зустрічі із керуючим справами виконавчого комітету Хустської міської ради Василем Сабадошем. Сторони обговорили конкретні шляхи реалізації спільних заходів, передбачених у Меморандумі про співпрацю між Хустським місцевим центром з надання БВПД та виконавчим комітетом Хустської міськради.


hust mezgorie