назад

Мукачівські місцевий центр та міська асоціація адвокатів окреслили напрямки співробітництва

logo muk    Мукачівський місцевий центр з надання БВПД підписав Меморандум про співпрацю з однією із найбільших на Закарпатті громадських організацій, що об’єднує захисників, – Мукачівською міською асоціацією адвокатів. В підписанні документу взяли участь директор центру Костянтин Молнар, голова правління асоціації Олексій Фазекош та член асоціації, адвокат Олександр Ланьо.

    Сторони відзначили важливість й значимість налагодження взаємовідносин між місцевим центром та асоціацією адвокатів і виразили надію на позитивний результат такої співпраці.

    «Я сподіваюся, що підписання Меморандуму дозволить нам ефективно співпрацювати як з точки зору надання адвокатами асоціації безоплатних юридичних консультацій соціально незахищеним громадянам, так і організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема на безоплатну правову допомогу шляхом проведення круглих столів, семінарів, тематичних зустрічей тощо», – зазначив К.Молнар.


mukachevo01