назад

Інтегратор Новоград-Волинського місцевого центру взяв участь у засіданні клубу для прийомних батьків

24.06.2016 - Zasidanie23 червня на базі Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось чергове засідання клубу для прийомних батьків «Родоцвіт». Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати прийомним батькам, розповів начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Новоград-Волинського місцевого центру Віталій Радзивіл.

 Під час засідання фахівець місцевого центру з надання правової допомоги детально пояснив: хто має право на безоплатну вторинну допомогу; куди звертатися; які послуги можна отримати в центрі правової допомоги; як швидко центр призначить адвоката; чи має особа, отримуючи безоплатну вторинну правову допомогу, платити за це; чи якісно працюватиме адвокат, наданий державою; у яких випадках може бути відмовлено у наданні безоплатної вторинної правової допомоги; що потрібно для звернення до центру правової допомоги.

На питання, які виникли у прийомних батьків, Віталій Радзивіл дав вичерпні відповіді. А щодо питань, які потребують детальнішого вивчення, домовилися про індивідуальні консультації у центрі правової допомоги.