назад

Інтегратор з Конотопу стала переможницею в одній із номінацій публіцистичного конкурсу

160419 21Інтегратор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Волік посіла перше місце в номінації «Право» на Конкурсі публіцистичних матеріалів на премію імені Андрія Тарнаруцького.

Під час урочистого нагородження, яке відбулося 19 квітня, Валентина Волік отримала нагороду з рук Ярослава Тарнаруцького – батька Андрія, на честь якого проводився конкурс. 

Результати конкурсу публіцистичних матеріалів на премію імені Андрія Тарнаруцького: 1 місце – Олена Кущенко (м. Охтирка), переможець у номінації «Політика» – команда програми «Диванна аналітика», переможець у номінації «Право» – Валентина Волік (м. Конотоп). Спеціальний приз від журі конкурсу робота «Про ковбасу, котру не можна різати, камеру схову і…права людини!» Ольги Бєляєвої, а також заохочувальна премія для студентки СНАУ Вікторії Панченко.

Окрім Валентини Волік, у конкурсі взяли також участь інтегратори Сумського місцевого центру Наталія Шестерніна та Шосткинського місцевого центру Юлія Зацаринна.

Завантажити збірку вибраних тексів учасників конкурсу можна за посиланням: https://www.dropbox.com/s/6xj7azyfbd4u0ff/%D0%9A%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%BA%D0%B0%20pdf_3.pdf?dl=0 

160419 22 У листопаді буде 5 років з дня смерті журналіста, юриста, політолога, експерта Андрія Тарнаруцького. Конкурс публіцистичних матеріалів – тепла згадка про його добре ім’я: розумне, глибоке, чесне. Тематика конкурсу – будь-які аспекти сучасного розвитку права і політики.