назад

Працівники Регіонального центру провели правоосвітницьку лекцію для студентів училища інтернату

19.04.2016 - invalidu 319 квітня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Радушинська відвідала Житомирське вище професійне училище інтернат.

Мета візиту: роз’яснити студентам порядок реалізації права на безоплатну правову допомогу та наскільки важливо знати свої права, не порушувати чинне законодавство.

Під час проведення заходу заступник директора Центру розповіла присутнім про діяльність місцевих та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області, особливості надання такої допомоги соціально незахищеним категоріям населення. Також вона акцентувала на основні досягнення Центру.

Наталія Радушинська навела декілька життєвих прикладів із судової практики, аби, таким чином, пояснити, яку відповідальність можуть понести студенти у разі порушення чинного законодавства.

Під час зустрічі присутнім було роздано інформаційні матеріали, буклети щодо роботи центру та можливості отримати безоплатну правову допомогу.

19.04.2016 - invalidu 7 19.04.2016 - invalidu 4
19.04.2016 - invalidu 2 19.04.2016 - invalidu 1