назад

Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив робочу поїздку до Новоушицького району

DSC 0676     15 жовтня 2015 року директор Кам’янець-Подільcького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Ільчишен Максим Вікторович разом із начальником відділу взаємодії з суб`єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Гуменюком Олександром Миколайовичем відвідали Новоушицький район. Відбулася зустріч із головою Новоушицької районної ради Гребенюк Вітою Вікторівною, сільськими головами територіальних громад та депутатами в ході якої було досягнуто ряд домовленостей щодо організації надання безоплатної правової допомоги мешканцям Новоушицького району.

     Також представники місцевого центру були запрошені на засідання сесії Новоушицької районної ради, на якому директор Кам’янець-Подільcького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги ознайомив присутніх з інформацією про діяльність центру, особливостями надання безоплатної правової допомоги. Також представники центру обумовили можливість проведення виїзних прийомів громадян на базі Новоушицької РДА та Новоушицького районного управління юстиції.

     Окрім того, представники центру зустрілись із головою Новоушицького районного суду Хмельницької області Шуригіною Оксаною Вікторівною та працівниками управління Пенсійного фонду України в Новоушицькому районі отримавши інформацію про стан та ресурси безоплатної первинної правової допомоги в регіоні.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/16{/gallery}