назад
16.10.15

Відбувся круглий стіл

alex13 жовтня 2015 року за ініціативи Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в приміщенні Петрівського районного управління юстиції відбулося засідання круглого столу з питань співпраці з надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги населенню.

В засіданні брали участь представники Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Петрівського районного управління юстиції, управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації, Петрівського міськрайонного  центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України в смт.Петрове та Петрівському районі, голова громадської організації «Однодумці» Козинець Ю.В., голова волонтерського руху «Допоможемо воїнам Петрівщини» Гарністова А.П., голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Кисіль М.М. та голова Петрівської районної організації ветеранів України Гіюк О.В.

         Проведення заходу відбулося в активному дискусійному руслі. Учасниками заходу спільно обговорено ряд питань і пропозицій.

Результатом засідання стало підписання Меморандуму про співпрацю між Олександрійським місцевим центром з надання БВПД та учасниками круглого столу для ефективної взаємодії, а також розробці подальших спільних дій щодо забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги.

         Разом з тим, працівниками Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги після проведення круглого столу було здійснено прийом громадян, про який заздалегідь проінформовано населення Петрівського району.

IMG 20151013 101349

IMG 20151013 101434