назад

Каскадний тренінг на тему:«Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування не

140226142449

У м. Полтава 27.11.2015 року пройшла друга частина каскадного тренінгу на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій». Тренінг провела адвокат, тренер /модератор між обміном досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, керівник Полтавського регіонального відділення ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Валентина Буглак.

На початку тренінгу з вітальним словом виступив директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий, який поінформував присутніх на тренінгу адвокатів щодо змін, які відбулися в системі безоплатної правової допомоги.

Під час тренінгу адвокати, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, розглянули проблемні питання, пов’язані з особливостями захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій. Участь у тренінгу взяло 32 адвокатів, які надають безоплатну вторинну правовому допомогу.