назад

Робочий візит керівників до Сумського місцевого центру

151127 01До Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради Віра Мотречко та голова Громадської організації «Координаційна рада молодих юристів» Андрій Кнуренко. У ході робочого візиту директор центру Валентина Трошечко презентувала роботу та діяльність Центру. 

Андрій Кнуренко, як партнер Центру, розповів про заплановані спільні заходи та подальше налагодження співпраці між Громадською організацією та Центром.

Також Валентина Трошечко повідомила про відкриття консультативного пункту при Сумській центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка.

«Ми активно працюємо над інформуванням населення: записи на радіо, висвітлювання статей в газетах, організація та проведення вуличного інформування – це все дає можливість громадянам дізнатися якомога більше про відкритий центр правової допомоги та звернутися до нас» – прокоментувала Валентина Трошечко.

В свою чергу, Віра Мотречко підкреслила необхідність існування такого центру для незахищених верств населення , а також запросила до співпраці Центр та Громадську організацію.

151127 02