назад

Кельменецький МЦ, зустріч з мешканцями села Росошани

Kelm 2015 09 28 124 вересня 2015 року працівниками Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в приміщенні Росошанівської сільської ради Кельменецького району з метою інформування населення про діяльність центру проведено зустріч з мешканцями села Росошани.

           Директор Кельменецького місцевого центру Ігор Усатий повідомив про роботу центру, роз’яснив порядок надання безоплатної правової допомоги та категорії осіб, які належать до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу.

 Kelm 2015 09 28 2         Інформація про роботу центру та про можливість отримання правової допомоги зацікавила багатьох осіб, яким були надані контактні дані центру.

Після обговорення директором Кельменецького місцевого центру проведено прийом громадян. Під час прийому громадян одній особі була надана консультація, одну – спрямовано до установи з надання первинної правової допомоги,  від двох осіб – прийнято звернення про надання БВПД.

Kelm 2015 09 28 3         Зокрема, громадяни зверталися з питань, які стосуються порядку стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, підстав та порядку поновлення строків на прийняття спадщини, виділення земельного паю тощо.

Також, була проведена індивідуальна зустріч з головою сільської ради с. Росошани Світланою Кучейнік, на якій обговорили питання подальшої співпраці між Кельменецьким МЦзБВПД та Росошанівською сільською радою.