назад

Досягнуто домовленості між Громадською організацією “Планета щасливих дітей” та Бердичівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги

4Охорона дитинства визначена стратегічним загальнонаціональним пріоритетом багатьох країн світу. Вкладаючи ресурси в дитинство, держава зміцнює майбутні продуктивні сили, забезпечує стабільність добробуту нації, готує громадян, здатних перебрати управління державними та суспільними справами. Адже забезпечення прав дитини є глобальною проблемою сучасності, у розв’язанні якої має бути зацікавлене все людство. Так як діти відіграють визначальну роль у гарантуванні життєздатності суспільства та прогнозуванні його розвитку.

ГО «Планета щасливих дітей» та Бердичівський МЦ з надання БВПД підписали Меморандум про співпрацю у проведенні соціальних та правоосвітніх програм та заходів. Підписання документу відбулося під час зустрічі, у якій взяли участь головаГО «Планета щасливих дітей» Качур О.С. та директор МЦ Красовський Д.Ю. Під час зустрічі її учасники обговорили можливості співпраці у реалізації програм, зокрема, направлених на захист прав і свобод дитини.

Директор МЦ зауважив, що центр готовий проводити та брати участь у комплексних програмах, спрямованих на допомогу дітям. Голова ГО звернула увагу на важливість проведення акцій, направлених на всебічний розвиток правової обізнаності дітей, їх успішної інтеграції у суспільство після виходу у доросле життя.

Фото можна переглянути тут