назад

Конотопський місцевий центр розширює мережу партнерів

KoM 170112 1   Одним із пріоритетних завдань розвитку системи безоплатної правової допомоги на 2017 рік є розвиток мережі партнерів та незалежних провайдерів надання безоплатної правової допомоги, налагодження співпраці та реалізація спільних проектів.

10 січня 2017 року на базі благодійної організації “Конотопський єврейський центр Естер” (директор Маргарита СТОЯНОВА) відбулася зустріч представників громадських організацій міста, які реалізують суспільно значимі проекти в місті Конотоп та Конотопському районі. Інтегратор Оксана КОЗІНА прийняла участь у зібранні.

Метою даного заходу було обговорення та затвердження основних заходів, проектів, які планується реалізувати спільними зусиллями у 2017 році. 

Захід проходив у форматі зустрічі Кейс-Клубу. Було презентовано декілька проблем, які потім обговорювалися у міні-групах. Таким чином,кожен представник організацій-учасниць заходу мав змогу представити до обговорення свій «живий кейс» та отримав, в результаті спілкування із колегами, цілий набір рішень та порад, що можуть стати йому у нагоді під час реалізації проекту. 

KoM 170112 2

Представники громадськості міста визначилися із тематикою суспільно значимих проектів, обговорили терміни реалізації проектів,  визначилися із обсягом робіт та пошуком шляхів фінансування. 

Більшість присутніх підтримали пропозицію щодо реалізації проекту пов’язаного із збереженням надбань культурної спадщини Конотопщини та організацією  благодійних концертів для соціально незахищених категорій населення міста та району. 

KoM 170112 3

Голова іудейської релігійної общини Юрій ГОЛУБКОВ зазначив: “Тільки спільними зусиллями ми зможемо робити корисні справи для жителів міста Конотоп, адже це наша маленька батьківщина.” Конотопський місцевий центр супроводжуватиме реалізацію проектів з правових питань.

 

Довідково:

Протягом 2016 року у партнерстві із 5 громадськими організаціями (ГО «Союз Конотопської громади», ГО «Спілка жінок Конотопа», ГО «Український дім – Конотопська родина», ГО «Молодіжна студентська організація «Новий час», ГО «Всеукраїнське об»єднання «Сила права», ГО«Конотопський інформаційно-технологічний кластер») та 1 Міжнародним благодійним фондом «Крила Надії»  було реалізовано 5 спільних соціальних та право просвітницьких  проектів.