назад

В Шосткинському міськрайонному центрі інформували безробітних із змінами в Законі України « Про безоплатну правову допомогу»

ShM 160111 SB1   11 січня інтегратор Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Ольга ПРАВОСУД прийняла участь в інформаційному семінарі для безробітних, які перебувають на обліку у Шосткинському міськрайонному центрі зайнятості, аби поінформувати їх стосовно доступу до якісної безоплатної правової допомоги.

З метою забезпечення вільного та рівного доступу малозабезпечених категорій громадян до безоплатної правової допомоги Ольга ПРАВОСУД розповіла відвідувачам центру зайнятості про соціальну програму Уряду України,

що полягає в наданні допомоги в захисті прав людей в суді за рахунок коштів Державного бюджету. Виступаюча детально розяснила  хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які саме правові послуги можна отримати в центрі, які документи  потрібні для звернення до бюро чи центру правової допомоги.

 ShM 160111 SB2

В ході заході інтегратор центру ознайомила безробітних із змінами в Законі України « Про безоплатну правову допомогу», а саме з підходами до визначення рівня малозабезпеченості, розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

 

« Внесені зміни до Закону України « Про безоплатну правову допомогу» дають змогу малозабезпеченим верствам населення отримати якісну безоплатну вторинну правову допомогу», – зазначила Ольга ПРАВОСУД.