назад

Конотопський місцевий центр розширює партнерство

            150812 21Відповідно до затвердженого плану роботи, 11 серпня 2015 року відбулася робоча поїздка представників Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у складі – директора Олександра Мухи, начальника відділу взаємодії Валентини Волік та головного спеціаліста Дмитра Соляника  до міста Ромни.

            Основною метою стало налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування та державними структурами, а також проведення виїзного прийому громадян.

            Цікавим та насиченим видався спекотний серпневий день в місті Ромни.

У приміщенні міської ради відбулася зустріч із керуючим справами виконкому Ларисою Сосненко, де обговорено конкретні напрями співпраці із міською радою, визначено відділи та конкретні особи для організації якісного надання вторинної правової допомоги для жителів Роменщини. Також відбулися зустрічі з представниками відділу внутрішньої політики та відділу юридичної роботи.

150812 22Після розмови із заступником директора  Роменського міськрайонного центру зайнятості Юрієм Бабенко, підписано Меморандум про співпрацю та проведено семінар для безробітних. Одразу ж після закінчення заходу, відбувся прийом громадян, де надано допомогу 2 особам та заведено картки клієнта.

150812 24Всього на прийомі у Ромнах побувало 6 громадян, які отримали відповіді на свої наболілі питання.

Крім того, проведено зустріч із місцевими адвокатами, які працюють в системі безоплатної вторинної правової допомоги. Директором центру Олександром Мухою надано кваліфіковані відповіді на всі робочі питання. У подальшому адвокатами планується реєстрація громадської правозахисної організації, яка буде надавати безкоштовні консультаційні послуги в місті Ромни.

Відбулися робочі зустрічі із редактором газети «Вісті Роменщини» та виконуючим обов’язки начальника управління юстиції в місті Ромни.

150812 23За результатами поїздки на 26 серпня заплановано семінар та прийом громадян на базі Роменського міськрайонного центру зайнятості та виступ представників Конотопського центру на апаратній нараді при міському голові 8 вересня 2015 року.