назад

Реалізація права на безоплатну правову допомогу сім’єю інвалідів

rp01

5 серпня 2015 року в Дубенський МЦ з НБВПД надійшло звернення від сім’ї інвалідів, що проживають в с. Підлозці Млинівського району Рівненської області. Родина, яка переїхала на Рівненщину з Чорнобильської зони, потребувала правової допомоги щодо відновлення технічної документації на житлове будівництво, правовстановлюючих документів на земельну ділянку та визнання права власності на неї.

З метою оперативного вирішення питання по наданню правової допомоги 6 серпня 2015 року головний спеціаліст Ігор Маркулич виїхав до місця проживання сім’ї. В ході візиту були складені необхідні документи по зверненню, надані правові роз’яснення та консультації.

 

 Родина висловила щиру вдячність спеціалісту МЦ за приділену увагу до вирішення їх проблеми.

Цього же дня представник Центру зустрівся з головою сільської ради села Підлозці Миколою Костюкевичем, з яким обговорив питання взаємодії по наданню безоплатної первинної правової допомоги сім’ї з метою належного вирішення проблеми, яка виникла.

Працівникам сільської ради вручені друковані матеріали з інформацією про послуги, що надає місцевий центр, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/realprav{/gallery}