назад

Конотопський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги підписав Меморандум про співпрацю з громадською приймальнею Української Гельсинської спілки з прав людини.

151012 01Україна знаходиться на перехідному етапі свого розвитку. Це кризовий час нашої держави і її громадян, зумовлений не тільки фактором самих змін, а й складним економічним становищем та військовими діями, що відбуваються всередині країни. Від цього страждає в першу чергу населення і кількість тих, хто потребує правової допомоги з кожним днем зростає. Тож державні органи та громадські правозахисні організації мають об’єднати свої зусилля.

  

08 жовтня 2015 року, директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха та керівник громадської приймальні Української Гельсинської спілки з прав людини Володимир Пономаренко підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум обумовлює співробітництво та консолідацію зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечення доступу до правової допомоги.

Наостанок сторони обговорили особливості робочого процесу та практичні моменти надання безоплатної первинної та вторинної допомоги та узгодили проведення спільних правозахисних та просвітницьких заходів.

Керівники обмінялися інформаційними матеріалами для інформування населення з питань захисту прав людей.