назад

Чернігівським місцевим центром спільно з громадською організацією «МАРТ» проведено «вуличне» інформування населення м. Славутич

1010159 жовтня 2015 року працівниками Чернігівського місцевого центру з надання БВПД та юристом громадської організації “МАРТ” Дмитром Шумарем в м. Славутич було проведено «вуличне» інформування населення з питань безоплатної вторинної правової допомоги.
Під час спілкування з славутчанами було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з функціонуванням системи безоплатної вторинної правової допомоги.

Також до відома населення доведено інформацію щодо діяльності громадської організації “МАРТ” в сфері надання безоплатних правових послуг малозабезпеченим та вразливим верствам населення.
Бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
Захід проводився на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного 5 жовтня 2015 року між Чернігівським місцевим центром з надання БВПД та громадською організацією “МАРТ”.101015 1101015 3101015 4101015 5