назад

Консультаційно-методична робота з адвокатами у Рівненському місцевому центрі

1

Для адвокатів, які співпрацюють із Рівненським місцевим центром з надання БВПД, відбувся семінар з питань забезпечення якості надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) та правильного нарахування оплати послуг.

У ході навчального заходу директор місцевого центру Алла Негрей обговорила з адвокатами проблемні моменти, що виникають під час представництва інтересів клієнтів місцевого центру у суді в цивільних та адміністративних справах. 

2

Також учасники семінару обміркували шляхи рішень в актуальних справах малозахищених громадян для покращення якості надання безоплатних правових послуг, а також розглянули кращі практики позитивних рішень на користь суб’єктів надання БВПД.

Окрім того, адвокатам роз’яснили окремі пункти положень Методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Учасники навчального семінару одноголосно погодилися, що обговорення спірних питань, обмін практичним досвідом допоможе ефективно взаємодіяти у наданні БВПД соціально вразливим верствам населення.