назад
13.02.15

Координаційний центр провів дводенну сесію стратегічного планування

IMG 3306 30 та 31 січня 2015 року за підтримки україно-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, відбувся тренінг із посилення стратегічного потенціалу системи та розвитку команди Координаційного центру з надання правової допомоги.

Протягом сесії були обговорені сучасний стан системи безоплатної правової допомоги та можливості і ризики подальшого розвитку, пріоритети та нові підходи в роботі в умовах розширення системи на цивільні та адміністративні справи.

«Для успішного впровадження реформ та управління змінами необхідна потужна згуртована команда, що об’єднується навколо спільних цінностей та бачення і постійно прагне вдосконалення своєї діяльності, відповідаючи на виклики часу та потреби людей» – відзначила тренер, експерт проекту Іванна Ібрагімова.

«Подібні заходи дозволяють «розкритись» колегам, сформувати навички командної роботи – чи не найголовнішого чинника у діяльності будь-якої організації, який, безумовно, є передумовою її успішності. ПОдібні сесії проводитимуться для директорів регіональних центрів з БВПД, а в майбутньому – і для новопризначених керівників та співробітників місцевих центрів. Інвестиції в людський потенціал системи безоплатної правової допомоги через постійне навчання як адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, так і працівників, що організовують процес, – є одним з наших головних пріоритетів» – директор Координаційного центру Андрій Вишневський.

{module 2015-01-31. Стратегічне планування}

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+