назад

labirint    30 липня 2018 року у м. Ужгороді на площі Народній спільно із суб’єктами Національного механізму взаємодії була проведена загальнонаціональна вулична акція “Лабіринт можливостей”.
    Команда Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області разом представником РЦ з надання БВПД у Закарпатській області та представниками Мукачівського та  Ужгородського місцевих центрів з надання БВПД  долучилися до загальнонаціональної інформаційної кампанії “проти_ДІЙ_торгівлі_людьми”, заходи, якої були організовані в нашій області Департаментом соціального захисту населення Закарпатської ОДА.

    Головний спеціаліст відділу моніторингу РЦ з надання #БВПД у Закарпатській області Гурзан Тетяна та інтегратор Мукачівського МЦ з надання БВПД Пилипчинець Мирослава зустрічали учасників Акції на станції «2.2 Договір».
    Основним завданням акції було – поінформувати максимальну кількість людей про ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. Акція відбулася з ініціативи Міністерства соціальної політики та за підтримки Координатора проектів #ОБСЄ в Україні (@OSCE Project Co-ordinator in Ukraine), Міжнародної Організації з Міграції та Міжнародної організації Кампанія  А21.

#БВПД #Ужгород

photo2

photo3

photo45