назад

Луцький місцевий центр з НБВПД розповсюдив інформаційні матеріали на території Смолигівської обєднаної громади Луцького району

У вівторок, 17 листопада 2015 року працівниками відділу по взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД на території Смолигівської об’єднаної громади Луцького району (що включає в себе села Смолигів, Сарнівка, Дубичанське, Хорохорин) було розповсюджено інформаційні матеріали.

 Буклети були залишені в приміщенні сільської ради на інформаційному стенді, що дасть можливість кожному жителю ознайомитися з інформацією щодо діяльності Центру – послугами, які надає Центр, а також переліком, необхідних документів для кожної категорії осіб, яким може бути надано безоплатну вторинну правову допомогу , тобто призначено безкоштовного адвоката.
В свою чергу, працівники сільської ради вказали на проблеми, з якими найчастіше звертаються жителі громади, зокрема: отримання земельних ділянок демобілізованими бійцями АТО, визнання права власності на спадкове майно та відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням, сімейні питання та захист дітей-сиріт, осіб, що потребують догляду за віком.
Працівник Центру Світлана Прус повідомила, що Луцький місцевий центр обслуговує 3 райони нашої області, а саме Луцький, Ківерцівський, Рожищенський. Але цей територіальний розподіл є лише формальністю. Якщо до центру завітала особа з іншого району, чи навіть іншої області, ми залюбки приймемо клієнта, та при можливості, надамо всю необхідну інформацію. Для отримання детальної інформації, Світлана залишила номери контактних телефонів та повідомила адресу Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Сторони зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та направлення громадян до Луцького місцевого центру з надання БВПД в разі потреби складання процесуальних документів, представництва інтересів особи та захисту її прав в суді.

post-rel-2

post-rel-1

post-rel-3