назад

12003409 524171451072018 7228961629814809188 n Першого липня 2015 року розпочав свою діяльність Перший миколаївський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З першого дня своєї роботи працівниками центру докладається багато зусиль щодо налагодження продуктивної роботи з організації прийому громадян та надання їм безкоштовної правової допомоги.

Центр обслуговує жителів міста Очаків, Центрального та Заводського районів міста Миколаєва, а також Миколаївського, Березанського, Новоодеського та Очаківського районів області.

З початку роботи до центру звернулось вже понад 326 осіб. Всі клієнти Центру отримали правові консультації та роз’яснення. 142 громадянам призначено адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу.

Разом з цим, враховуючи нетривалий час роботи Центру, існують певні проблеми. Перш за все вони пов’язані з матеріально-технічним забезпеченням. Станом на 17 листопада 2015 року Центр не забезпечений в достатній мірі всім необхідним: не вистачає меблів, офісної техніки, канцелярських товарів тощо. Приміщення потребує капітального ремонту.

Незважаючи на  проблеми і зайнятість, у Миколаєві багато керівників, які знаходять час та сили для допомоги і підтримки Центру.

Колектив Першого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та особисто директор центру Олег Матвієнко  щиро вдячні за порозуміння і підтримку заступнику голови Миколаївської облдержадміністрації Янішевській Оксані Альбінівні та першому заступнику генерального директора ПАТ «Миколаївобленерго» Беспалову Олексію Олександровичу за вирішення питань з підключення електроенергії.

Дякуємо Вам за співпрацю та порозуміння та обіцяємо й надалі працювати для забезпечення прав та законних інтересів кожного громадянина.