назад

Липоводолинське бюро розширює мережу партнерів безоплатної правової допомоги

KoM 170106 2  Розвиток мережі партнерів та незалежних провайдерів надання безоплатної правової допомоги, налагодження співпраці із ними одне із основних завдань діяльності системи безоплатної правової допомоги в 2017 році. Протягом першого робочого тижня 2017 року працівниками Липоводолинського бюро правової допомоги було проведено дві робочі зустрічі із партнерами по інформуванню жителів Липоводолинщини з питань безоплатної правової допомоги. Зустрічі відбулася 4 та 5 січня 2017 року – із виконуючим обов’язки комісара Липоводолинського районного військового

комісаріату Володимиром ЛАВРИКОМ та керівником автостанції “Липова Долина” Василем АЛТАНЧЕНКО. Основною метою даних заходів було – надання інформації про діяльність Липоводолинського бюро правової допомоги у 2016 році та завдання на 2017 рік, напрацювання нових підходів до надання безоплатної правової допомоги та залучення нових стейкхолдерів.

Наталія ПИЛИПЕНКО, начальник бюро правової допомоги, розповіла про систему безоплатної правової допомоги в Україні та завдання бюро з розширення доступу до безоплатної правової допомоги жителів громад Липоводолинського району. В ході зустрічей було обговорено питання співпраці установ в напрямку інформування та надання безоплатної правової допомоги різним категоріям населення, намічено основні спільні заходи на 1 квартал 2017 року.

KoM 170106

Досягнуто домовленостей про розміщення матеріалів про роботу бюро на стендах установ та проведення активностей з інформування населення на їх базі. Керівники отримали брошури із інформацією про діяльність бюро правової допомоги та контактними телефонами.

Довідково: Липоводолинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17.

Територія обслуговування – Липова Долина та Липоводолинський район.

Тел: (05452) 5-15-37; 5-16-33.

E-mail: lypovodolynske@legalaid.sm.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103