назад

Гадяцьке бюро правової допомоги інформує

Gad vulinform05012017

05 січня 2017 року заступником начальника відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського МЦ з надання БВПД Іриною Калініченко проведено вуличне інформування.

Мешканці Гадяча дізналися про можливості отримання безоплатної правової допомоги та доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у бюро за адресою: вул. Шевченка, 5, м. Гадяч. Під час проведення заходу також були розповсюджені спеціально підготовлені буклети з інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу. Інформування населення про роботу системи безоплатної правової допомоги в «неофіційній», зручній для пересічного громадянина формі безпосереднього спілкування буде продовжена і надалі.

Нагадуємо, що кожен, хто потребує правової допомоги має можливість скористатися нашими послугами а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у відділі «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Гадяч вул. Шевченка 5, контактний номер телефону (05354) 3 25 05.