назад

Місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області проведено виїзні прийоми громадян

Місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги Одеської області з метою забезпечення рівного доступу та реалізації прав осіб на безоплатну вторинну правову допомогу, її своєчасного та ефективного надання. у населених пунктах, які розташовані на значній відстані від місцевих центрів, проведено виїзні прийоми громадян. Зокрема,  Котовським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 16 липня 2015 р. проведено прийом громадян з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги в с. Липецьке Котовського району, а також 23 та 30 липня в селах Гулянка та Ставрово Красноокнянського району. За наданням правової допомоги звернулись громадяни з питань вирішення спорів у земельних, сімейних та цивільних правовідносинах.

viizd 1

viizd 2

 

Спеціалістами Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, юрисдикція якого поширюється на Суворовський район м. Одеси, м. Южне та Березівський і Комінтернівський райони Одеської області, 27 липня 2015 р. проведено виїзний прийом громадян у м. Южне, на який звернулись 13 громадян з питань надання правової допомоги у цивільних та трудових спорах. На виїзний прийом, який було проведено 29 липня 2015 р. у м. Комінтернове, звернулось 8 осіб, які відносяться до соціально вразливих категорій громадян. Громадяни звертались з питань цивільногота трудового права.

   2

Роздільнянським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 09 липня проведено виїзний прийом у смт. Великомихайлівка, 10 липня – у смт. Фрунзівка та 13 липня у смт. Іванівка.

Спеціалістами Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїзні прийоми проведено 09 липня у смт. Тарутино, 10 липня у м. Татарбунари та 13 липня у смт. Сарата.

Ізмаїльським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїзний прийом осіб здійснюватиметься у Болградському районному управлінні юстиції 18 серпня 2015 р. починаючи з 10.00 год., у Ренійському районному управлінні юстиції 18 серпня 2015 р. з 14.00 год. та у Кілійському районному управління юстиції 25 серпня 2015 р. з 10.00 год.