назад

Міжнародна конференція «Якість безоплатної правової допомоги»

 small press-wa2ll

Міжнародна конференція «Якість безоплатної правової допомоги». Метою проведення конференції є розгляд та оцінка досягнень і викликів у сфері забезпечення якості надання безоплатної правової допомоги у системі правосуддя на національному та міжнародному рівнях.

Представники ЗМІ матимуть можливість отримати коментарі від директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської, Посла Канади в Україні Романа Ващука, голови Національної асоціації адвокатів України Лідії Ізовітової, виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Євгена Бистрицького, міжнародних експертів та експертів у галузі прав людини, правозахисників, юристів, суддів та представників Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ України.

Акредитація журналістів триває до 16:00, 11 грудня 2014 року.

___________________________________________________________________________
Час проведення конференції: 12 та 13 грудня із 9:00 до 17:30
Місце проведення: конференц-зал Президент Готелю (м. Київ, вул. Госпітальна, 12)
Прес-брифінг: 12 грудня об 11:00
___________________________________________________________________________

У рамках конференції низку сесій відведено питанням взаємодії між основними учасниками та зацікавленими сторонами системи безоплатної правової допомоги в Україні, зокрема, перспективам співпраці із Національним превентивним механізмом. Експерти з усього світу у галузі правової допомоги та захисту прав людини  також обговорять питання відбору адвокатів та безперервне підвищення кваліфікації суб’єктів надання безоплатної правової допомоги (досвід України та світу).

12 грудня у ході Конференції відбудеться підписання доповнень до Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради з прав людини та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Програма Міжнародної конференції (укр. мовою)

Програма Міжнародної конференції (англ. мовою)

Будемо раді бачити Вас на нашому заході!

Захід організовано Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Української фундації правової допомоги, Американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права», проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», проекту Уряду Канади «Доступна та якісна правова допомога в Україні», Представництва ЄС в Україні.