назад

10 грудня Головним управлінням юстиції в Івано-Франківській області на базі Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького був організований семінар-навчання для працівників юридичних служб органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій, присвячений Всеукраїнському тижню права.

1

Про правовий статус, функції та повноваження прокуратури відповідно до ЗУ «Про прокуратуру», розповіла начальник відділу представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури Івано-Франківської області Попова Олена Володимирівна.

Завідувач кафедри кримінального права і процесу, доктор філософії, кандидат юридичних наук , доцент, професор Івано-Франківського університету права імені Короля Данили Галицького Петро Васильович Мельник розкрив науковий підхід до новацій ЗУ «Про прокуратуру» від 14.10.2014 р.

 

2Начальник відділу організації надання правової допомоги у кримінальному процесі Івано-Франківського обласного центру з надання безоплатної вторинної допомоги Міськів Оксана Тарасівна розповіла про зміни, яких зазнав ЗУ «Про безоплатну правову допомогу» у зв’язку з прийняттям ЗУ «Про прокуратуру».