назад

Міжрегіональна співпраця Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

RC KyivСьогодні, 6 листопада 2017 року, в Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області завітали директор Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві Оксана Василяка, а також представники київських місцевих центрів з надання БВПД.

Вони зустрілись з директором Регіонального центру Ігорем Микитиним, обговоривши у контексті співпраці актуальні питання діяльності Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги обох регіонів.

Фахівці київської системи безоплатної правової допомоги поспілкувались з колективом Львівського Регіонального центру та обмінялись досвідом у сфері захисту громадян у кримінальному процесі, якісного надання правової допомоги.

Також Оксана Василяка разом з керівниками київських місцевих центрів відвідала Другий львівський місцевий центр. Там Київська команда БВПД ознайомилась зі специфікою роботи центру.

RC Kyiv1

У дружній атмосфері львівські та київські колеги обговорили актуальні питання роботи з клієнтами, зокрема, пропозиції до нещодавних методичних рекомендацій з питань організації безоплатної вторинної правової допомоги.

Нагадаємо, за інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).