назад

Мобільна точка доступу до безоплатної правової допомоги працювала сьогодні у Василівці

1111100Згідно затвердженого графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, в рамках всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я маю право!» 25 жовтня 2017 на базі  відділу «Василівське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено спільне консультування  мешканців громади.

       Прийом провели директора Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях Павло Наливайко, директор Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Булгаков, начальник Василівського бюро правової допомоги Валентин Лопухов, заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації  – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергій Нікітенко, заступник начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстації  Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Михайло Волков та головний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно – правових актів Управління реєстрації нормативно правових актів, правової  роботи та правової освіти Андрій Москалець.

        В ході спільного прийому місцеві жителі Василівського району, що звернулися за консультаціями з питаннями з різних галузей права,  отримали кваліфіковану відповідь від посадових осіб. Найпоширінішими були питання, що стосувалися оформлення субсидій, новел у Пенсійному законодавстві та нарахування пенсій, розлучення, розділу майна та оформлення аліментів тощо.

       У ході роботи мобільної точки до системи безоплатної правової допомоги Сергій Нікітенко поінформував громодян про діяльність оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів та про роботу комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, яка була створена при Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області.

       Звертаємо вашу увагу, що інформація щодо діяльність мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги постійно оновлюється та висвітлюватись на офіційному веб-сайті Регіонального центру: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/  та офіційній сторінці РЦ у  Facebook: https://www.facebook.com/donetsk.zaporizhzhya.legalaid.zp.ua/.

       Під час роботи зазначених консультативних пунктів кожний охочий може проконсультуватися з питань щодо земельних правовідносин та отримати відповіді на будь-які питання правового характеру.

За безоплатною правовою допомогоююридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до установ системи безоплатної правової допомоги:

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  • адреса: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99
  • телефон: (096) 523-98-55

Василівстке бюро правової допомоги:

  • адреса: м. Василівка, вул. Театральна, 14
  • телефон: (06175) 7-67-30