назад

МОБІЛЬНА ТОЧКА ДОСТУПУ У КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОМУ РАЙОНІ

    08.11.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу в с. Музичі та с. Малютянка Києво-Святошинського району Київської області.

    До мобільної точки доступу звернулось 10 осіб із наступних питань: спадкового права, сімейного права, земельного права, договірного та соціального забезпечення.
    Усім надано вичерпні консультації в рамках чинного законодавства.
    Під час прийому громадян було проінформовано про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я маю право» та усім бажаючим надано роздаткові матеріали, зокрема інформаційні буклети безоплатної правової допомоги та проекту «Я маю право».
    Роботу мобільної точки доступу забезпечено: начальником відділу правової інформації та консультації Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Бабаян Д.А., а також службовими особами Києво-Святошинського відділу державної виконавчої служби у Київській області, Києво-Святошинського районного відділу ДВС, Києво-Святошинського районного відділу ДРАЦС у Київській області, Києво-Святошинської районної державної нотаріальної контори, управління соціального захисту населення Києво-Святошинської РДА та фахівцями Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.