назад

МОБІЛЬНА ТОЧКА ДОСТУПУ В ЯГОТИНСЬКОМУ РАЙОНІ

    20 березня 2018 року в с. Богданівка та с. Черняхівка Яготинського району Київської області проведено роботу мобільної точки доступу за участю: начальника Яготинського районного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Олени Жовтун, начальника Яготинського районного відділу ДРАЦС Людмили Ткаченко, завідувача Яготинської районної державної нотаріальної контори Любові Сушко та головного спеціаліста відділу «Яготинське бюро правової допомоги» Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Підстрели.

    У процесі роботи мобільних точок доступу мешканцям сіл та посадовим особам органів місцевого самоврядування надано консультації з питань укладення договорів оренди земельної частки (паю), визнання права на земельну ділянку (пай), встановлення меж земельної ділянки, відновлення втрачених документів, укладення договору дарування перерахунку пенсії, прийняття спадщини та інших.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Загалом, до мобільної точки доступу звернулась 21 особа з питань земельного, спадкового і договірного права та інших питань, яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства. 

    По закінченню прийому громадян проінформовано про проект «Я МАЮ ПРАВО!», роздані інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури.