назад

МОБІЛЬНА ТОЧКА У МИРОНІВСЬКОМУ РАЙОНІ

    24.05.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області у Миронівському районі Київської області проведено роботу мобільної точки доступу в Зеленьківській та Карапишівській сільських радах.

    До мобільної точки доступу звернулось 51 особа із питань: земельного, договірного, сімейного, адміністративного, житлового, трудового, цивільного права, та соціального забезпечення.

 

Найпоширеніші питання:

  • порядок нарахування пенсії, 
  • надання субсидії. 

    Під час прийому громадяни також були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО».
Роботу мобільної точки забезпечено: головним спеціалістом Миронівського бюро правової допомоги Орловою Надією, начальником Миронівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області – Кармазиним Романом, начальником районного відділу ДРАЦС – Мінюк Наталією, начальником Кагарлицького обєднаного управління Пенсійного фонду України в Київській області Трохименко Свіланою.

Усі бажаючі також мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».