назад

Мобільні пункти для мешканців Крюківського району м.Кременчука.

image 0.02.01.b2d

     З метою ефективної реалізації Закону України “Про правову допомогу” та покращення можливостей громадян доступу до правових послуг працівниками Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводяться прийоми громадян у контактних центрах Крюківського району.

         30  червня 2016 року правові консультації та роз’яснення для мешканців мікрорайону «3 Занасипу» м.Кременчука було надано заступником начальника  відділу попередньої роботи з клієнтами Наталією Чорновол. За правовою допомогою з питань сімейного, трудового та земельного права звернулось 7 громадян. Не втрачають актуальності питання оформлення спадщини, отримання соціальної допомоги. На всі звернення були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції та надано перелік документів, необхідних для оформлення звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Співпраця місцевого центру з відділами по роботі з населенням сприяє підвищенню правової обізнаності громади, спрощує доступ до безоплатної правової допомоги.