назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги долучається до процесу інтеграції розвитку міста Полтави

75757571

1 липня 2016 року в приміщенні Полтавської міської ради відбулась робоча зустріч керівництва Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Комунальної організації «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради.

В ході зустрічі сторони окресли напрямки та основні завдання своєї діяльності, обговорили гострі питання, вирішення яких потребують мешканці Полтави, а також віднайшли ті кейси, в яких обидві сторони можуть тісно співпрацювати в подальшому. Зокрема, це проведення спільних навчальних семінарів, масштабна інформаційна кампанія, методична допомога, долучення до ініціатив один одного.

Довідково: «Інститут розвитку міста» в Полтаві — комунальна організація (має статус неприбутковості) заснована Полтавської міською радою з метою вирішення ключових питань стратегічного розвитку міста.

     Інститут розвитку міста займається вивченням українського та міжнародного досвіду розвитку та подальшого його впровадження в життя міста Полтави. Створює умови для об’єднання зусиль мешканців міста, влади та бізнесу, підтримує процес залучення громади до вирішення питань місцевого самоврядування.