назад

Мобільний консультаційний пункт в Ромнах діє

160331 41Начальник відділу попереднього прийому громадян Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитром Соляник 29 березня  провів прийом громадян на базі мобільного консультаційного пункту, який діє в приміщенні Роменського міськрайонного центру зайнятості.

В рамках Меморандуму про співпрацю адміністрація центру зайнятості виділила окреме робоче місце для прийому громадян. Також є комп’ютер із вільним доступом до мережі інтернет, звідки кожен бажаючий зможе надіслати запит до Конотопського місцевого центру.

 Щомісяця, у визначений день,  спеціалістами Конотопського місцевого центру за адресою Роменського міськрайонного центру зайнятості по вул. Луценка, 2 буде проводитися прийом громадян.

Черговий  прийом мешканців міста та району заплановано на 21 квітня 2016 року.

На прийомі побувало 5 громадян, в основному, їх цікавили питання  отримання та оформлення спадщини.

У разі термінової  необхідності мешканцям Роменщини можна буде он-лайн зв’затися зі спеціалістами центру, які знаходяться в Конотопі, та отримати необхідну фахову консультацію.

Крім індивідуальної консультації,   клієнти виїзного прийому отримали інформаційні флаєри про роботу Конотопського місцевого центру.