назад

Виїзний прийом на Старокостянтинівщині: семеро громадян отримали правові консультації

20160331 103735     31 березня представники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БІПД — головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада — провели виїзний прийом громадян у приміщенні Баглаївської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     З питаннями правового характеру до фахівці центру звернулися семеро громадян. Усім їм було надано консультації та роз’яснення з питань земельного законодавства, соціального захисту, соціального забезпечення та щодо переоформлення спадщини.

     Після завершення виїзного прийому громадян спеціалісти центру відвідали сільську бібліотеку, Баглаївську загальноосвітню школу І ступеня та Лажівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Працівникам закладів розповіли про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, порядок звернення до центру та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Того ж дня Євгеній Грабчук провів робочу зустріч з директором Старокостянтинівського міського кризового центру Аллою Васьковецькою. Під час зустрічі говорили проспільну організацію та проведення заходів для осіб, які стали жертвами насильства в сім’ї.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/31_4{/gallery}