назад

Моніторимо роботу місцевих центрів

IMG 041024 лютого 2016 року з ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області відбувся перший виїзний моніторинг роботи відділу попередньої роботи з клієнтами Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасниками моніторингу, а ними були фахівці з Регіонального та місцевих центрів Львівської області, відпрацьовано практичну процедуру оформлення звернень громадян для отримання безоплатної правової допомоги, обговорено необхідність внесення змін до Методичних рекомендацій щодо організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та проблемні питання, які виникають в процесі роботи фронтменів.

Під час заходу відбулась презентація учасника групи представників української системи БПД, які побували у Королівстві Нідерланди на тему: «Забезпечення доступу до правової допомоги у Королівстві Нідерланди на прикладі роботи Бюро правової допомоги м.Утрехт».

Наступний виїзд планується в Буський та Червоноградський місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

//