назад

На Дніпропетровщині відзначили кращих волонтерів БПД

Робоча зустріч начальника відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Сергія Соколова з студентами-консультантами Юридичної клініки  відбулася 23 грудня  в університеті ім. Альфреда Нобеля, більшість з яких вже стали волонтерами БПД.

Крім планування сумісної діяльності  на січень 2022-року під час зустрічі були вручені посвідчення волонтерів БПД ще двом студентам-юристам Івану Кулебі та Катерині Куцубіній. А керівник Юридичної клініки Тетяна Макарова отримала Подяку Координаційного центру з надання БПД за зразкове здійснення волонтерської діяльності у сфері надання безоплатної правової допомоги та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Для мене велика честь отримати подяку від Координаційного центру з надання БПД. Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю та розвиток проекту у регіоні взагалі та в нашому університеті зокрема, – зазначила адвокатка, керівниця юридичної клініки університету ім. Альфреда Нобеля   Тетяна Макарова.

Бесіда про підсумки проекту «Волонтер БПД» у Дніпропетровському регіоні та користь участі у ньому майбутніх юристів продовжилася у відео студії університету «НобельТВ».