назад
09.11.15

На Кіровоградщині розпочалися каскадні тренінги для адвокатів

Координаційним центром з надання правової допомоги спільно з ВГООб’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”, за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки було заплановано проведення каскадних тренінгів.

Так, 5-6 листопада 20105 року в місті Кіровограді в приміщенні готелю “Дворцовий”відбувся тренінг для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на території Кіровоградській області на тему: “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій.

Були присутні 31 адвокат, адвокати-тренери А. Бевз, О. Сьора, В.Буряк, директор Регіонального центру БВПД у Кіровоградській області Л. Кропліс,  начальник відділу якості та підвищення кваліфікації Ю.Сосна, директор Кіровоградського місцевого центру Т. Батранюк, Уповноважений ВРУ з прав людини в Кіровоградській області В.Жученя. 

Учасники обговорювали питання:

– забезпечення ефективного захисту при проведенні негласних слідчих дій;

-захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів;

– можливі напрямки взаємодії Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини та адвокатів.

DSCN0048 

DSCN0049

DSCN0051 

P2040009 

DSCN0050

P2040032