назад

На науковій конференції у Дніпрі розповіли про роботу системи БПД

18643725 300859850369607 1239281999 nНаприкінці травня 2017 року представник Першого Дніпропетровського місцевого центру з надання БВПД Діана Косяк відвідала IV Міжнародну наукову конференцію, що пройшла на базі «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля», яке є однією з провідних організацій з розробки ракетних комплексів та ракетно-космічних систем в Україні.

Розробники КБ «Південне» створюють основу космонавтики України, а також є елементом міжнародних космічних програм, серед яких «Морський старт» та інші.

Основною темою проведеної конференції стало питання космічних технологій в теперішньому та майбутньому, а також вирішення проблем у цій сфері.

У ході конференції спеціаліст Слобожанського бюро правової допомоги Діана Косяк розповіла присутнім про роботу системи безоплатної правової допомоги в Україні та повідомила про розширення категорій громадян, які мають право на адвоката за рахунок держави. Фахівець також презентувала основні напрями роботи та результати діяльності центрів БВПД у Дніпропетровській області.

По закінченні заходу правник провела індивідуальне консультування працівників  КБ «Південне» та роздала інформаційні матеріали з контактами та адресами Центрів та Бюро. Найбільш поширеними у ході консультацій стали питання порядку вилучення та приватизації земельних ділянок, поділу майна, отримання аліментів, спадкових правовідносин тощо.

Приємно відмітити, що працівники КБ «Південне» виявили чималу зацікавленість до системи безоплатної правової допомоги та запросили спеціаліста на наступну зустріч.

Нагадуємо, що Слобожанське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: Дніпровський район, смт. Слобожанське, вул. В.Сухомлинського, 42.

Перший дніпропетровський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 52.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2017/06/5{/gallery}