назад

На семінарі у центрі зайнятості розповідали як отримати безоплатну правову допомогу

obl centrobl centr

23 червня 2016 року в приміщенні Полтавського регіонального центру зайнятості проведено семінар на тему: «Безоплатна правова допомога та умови її отримання», під час якого головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД Анастасія Гречка поінформувала присутніх про права громадян на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії осіб, які мають право на таку допомогу. Учасників семінару ознайомлено з системою безоплатної правової допомоги.

По завершенню семінару Анастасія Гречка надала індивідуальні консультації та роз’яснення відповідно до чинного законодавства, а також зорієнтувала у подальшому вирішенні порушених питань.

     Крім того, реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).