назад

У Полтавському міському центрі зайнятості надано безоплатну правову допомогу

misk centr

     23 червня 2016 року в приміщенні Полтавського міського центру зайнятості працював виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань. Фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та студенти-правознавці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» надавали консультації та роз’яснення особам, які звернулися за допомогою.

        Актуальними питаннями на сьогоднішній день, які турбують полтавців є оформлення спадщини та порядок реєстрації місця проживання.

В подальшому виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань проводитиме прийом громадян кожного четвертого четверга місяця з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Полтава, вул.Небесної Сотні (Леніна) 91.

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).