назад

Наближаємо правові послуги до населення

201606231

23 червня 2016 року на базі контактного центру №18 відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради працював виїзний мобільний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом здійснювала заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Чорновол Наталія Володимирівна.

За отриманням юридичних консультацій звернулось п’ять громадян. Мешканців мікрорайону цікавили питання порядку оформлення спадщини за заповітом, отримання соціальної допомоги, порядок виконання судових рішень. На всі звернення були надані консультації відповідно до компетенції та роз’яснення щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Також працівниками центру було розповсюджено друковані листівки з інформацією про місцезнаходження та діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Надання консультацій працівниками Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на базі контактних центрів сприяє широкому інформуванню громадян та надає їм змогу реалізувати право на правову допомогу гарантоване Конституцією.

     Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою:                м. Кременчук, вул. Пролетарська, 54. Контактні телефони: (05366) 3-00-38, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).