назад

Тростянецький правовий «Бібліоміст»

160624 01Отримати правову допомогу стало ще простіше! Від сьогодні для того, аби в Тростянецькому районі отримати  безкоштовну юридичну консультацію, можна прийти до бібліотеки, що під’єднана до програми «Бібліоміст». Там у режимі онлайн фахівці Охтирського місцевого центру із надання БВПД дадуть Вам відповіді на запитання та підкажуть, як можна вирішити ту чи іншу проблему з юридичної точки зору. 

Зокрема, під час вирішення технічних моментів зі скайп-зв’язком, укладено меморандум про співпрацю між Охтирським місцевим центром з надання БВПД та комунальним закладом «Центральна районна бібліотека ім. Л. Українки».

Ця угода стала наступним кроком у розвитку мережі дистанційних пунктів доступу до надання безоплатної правовової допопомоги. Зі слів директора Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамари Козир, це нова можливість для громадян з віддалених населених пунктів отримати юридичну консультацію або ж відповідь на проблемне запитання.

За додатковою інформацією звертайтеся до Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Охтирка, вул. Перемоги (Леніна), 13; тел. (05446) 4-22-23.